صفحه اول قوانین انجمن عضویت جستجو آرشیو مباحث آخرین مباحث

شبیه سازی Submit فرم
2:38 AM - ۱۳۸۸ يکشنبه ۲۲ شهريور
alireza_s_84
alireza_s_84
شبیه سازی Submit فرم

سلام:

میخواستم بوسیله ایجکس بدون استفاده از updatepanel یا هر کتابخونه ی دیگه ای (همون Ajax کلاسیک) Submit کردن فرم رو شبیه سازی کنم.

یعنی با کلیک بر روی یک Button رویداد کلیک اون Button اجرا بشه

پاسخ:
12:23 PM - ۱۳۸۸ يکشنبه ۲۲ شهريور
administrator
administrator
پاسخ:

سلام

من متوجه منظور شما نشدم شما میخواهید توسط Ajax کلاسیک عمل کلیک شدن باتن را انجام بدهید ؟

همانطور که میدانید در Ajax کلاسیک درخواست از طریق جاوااسکریپت به سرور ارسال می شود ، بنابراین شما میتوانید یک باتن Html قرار بدهید و یک تابع جاوا اسکریپت برای فراخوانی XmlHttpRequest یا ClientSideCallBack بنویسید

مقاله زیر را مطالعه کنید ، اگر خواستید در مورد XmlHttpRequest بیشتر توضیح بدم

http://how2learnasp.net/article.aspx?code=2ae31c71-6b23-4465-9be4-64782329f517

ای کاش عظمت در نگاه تو باشد...

پاسخ:
1:44 AM - ۱۳۸۸ شنبه ۲۸ شهريور
ahmadsamei
ahmadsamei
پاسخ:

سلام استاد دلشاد با تشكر از راهنمايي ها و جواب هاي خوب هميشگي تون و همچنين مقالات بيسار خوب تر شما....

من مقاله شما و مقالات مشابه رو خواندم و همچنين چندتا فيلم از سايت asp.net در اين زمينه ديدم كه همگي درباره Ajax مطلب زير (اينجا به نقل از مقاله شما) رو گفتند:

(این امر از لود شدن دوباره طرح گرافیکی و سایر عوامل صفحه که در حین رفرش شدن تغییری نمی کند جلوگیری می نماید و علاوه بر این که سرعت سایت را بسیار افزایش می دهد ، از خستگی کاربر نیز می کاهد.)

اما چرا در عمل وقتي از آپديت پروسز آژاكس استفاده مي كنيم و بريك پوينت در متد لود پيج مي زاري نشون مي ده صفحه دوباره رندر مي شه و گاهي هم واقعاً در عمل اينطوري هست و قسمت هاي خارج از آپديت پنل هم دوباره لود مي شه ؟ يا اين رندر شدن ربطي به جريان نداره ؟

يا ممكن روش استفاده من اشتباه باشه ؟ چون من طبق فيلم آموزشي جو مدرس ماكروسافت كدنويسي كردم

آنچه ديگران آموخته اند، من و تو نيز با تلاش مي توا

پاسخ:
12:13 AM - ۱۳۸۸ دوشنبه ۳۰ شهريور
administrator
administrator
پاسخ:

سلام

تمامی متد های سمت سرور اجرا میشوند تنها تفاوت این است که PostBack به صورت رفرش شدن صفحه صورت نمگیرید ، میتوان گفت Postback به صورت زیر پوستی اجرا می شود به طوری اجزای صفحه دوباره لود نشوند

موفق باشید

ای کاش عظمت در نگاه تو باشد...
کاربران زیر به خاطر مطلب مفید شما از شما تشکر کرده اند

پاسخ: ساختن فرم نظردهي و شركت در بحث
2:04 PM - ۱۳۸۹ چهارشنبه ۲۳ تير
nejat
nejat
پاسخ: ساختن فرم نظردهي و شركت در بحث

من در حال ساختن فرم شركت در مبحث هاي روي وب براي يك وب سايت اينترانت يك موسسه هستم

در اين خصوص چه كار كنم

125125

پاسخ به مبحث
موضوع :
متن :
تصویر امنیتی :  

کاربران آنلاین

www.How2LearnASP.NET