صفحه اول قوانین انجمن عضویت جستجو آرشیو مباحث آخرین مباحث

فروش هاست
11:30 AM - ۱۳۸۸ جمعه ۱۶ بهمن
daruosh
daruosh
فروش هاست

با سلام

من نیاز به راهنمایی در زمینه فروش هاست دارم. اگه قرار باشه در زمینه میزبانی وب فعالیتی انجام شه از کجا باید شروع کرد و چه چیزهایی رو باید در نظر داشت؟ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین منو یا اگه مقاله ای در این زمینه وجود داره به من معرفی کنین.

با سپاس

daruosh

پاسخ:
6:09 PM - ۱۳۸۸ جمعه ۱۶ بهمن
administrator
administrator
پاسخ:

سلام

معمولا میزبان های وب در ایران به یکی از سه شکل زیر فعالیت می کنند :

1- اجاره یک سرور داخل ایران یا در خارج از کشور

2- خرید یک سرویس نمایندگی (Reseller)

3- خرید یک VPS

از نظر هزینه و سودآوری گزینه دوم بهترین گزینه است ، شما میتوانید با هزینه در حدود 300 الی 500 هزار تومان در سال صاحب یک سرویس ریسلری میزبانی وب شده و به دیگران هاست بفروشید ، معمولا یک کنترل پنل هم در اختیار شما قرار می گیرد که بتوانید به تعداد دلخواه دامنه اضافه کنید .

در مورد اجاره سرور شما هزینه بین 100 الی 400 هزار تومان در ماه بسته به سخت افزار سرور و پهنای باندی که درخواست می کنید در بر خواهد داشت

خرید VPS هم که یک سرور مجازی است کار منطقی و به صرفه ای است .

در مورد اجاره سرور و VPS شما باید اطلاعات فنی کامل برای مدیریت سرور ، نصب SQL Server و مدیریت آن و نصب کنترل پنل و غیره را داشته باشید

بنابراین پیشنهاد بنده همان خرید یک Resselery است

نکات مهم جهت خرید پنل نمایندگی میزبانی وب :

1- از طریق Domaintools.com بخش ReverseIp چک کنید که پنل مذکور چند دامنه وجود دارد ، از خرید پنل از شرکت هایی که تعداد دامنه زیادی اضافه کرده اند خود داری نمایید .

2- سعی کنید از شرکت های معتبر که به صورت رسمی و ثبت شده هستند خرید نمایید

3- کنترل پنل بسیار مهم است ، کنترل پنل Plesk و help کنترل پنل های مناسبی هستند ، از کنترل پنل Hosting Controller به شدت دوری کنید

4- پهنای باند شما بسیار مهم است ، بنابراین با شرکت هایی وارد مذاکره شوید که پهنای باند معقولی به شما ارائه می کنند

5- تعداد دامنه ، معمولا شرکت های معتبر تعداد دامنه ها و پهنای باند را محدود می ظکنند که کار بسیار منطقی است ، بنابراین بسته به نیازتان خرید کنید و از شرکت هایی که حرف از خدمات نا محدود می زنند دوری کنید .

چیز دیگری الان به ذهنم نمیرسه ولی اگر سوال بپرسید جواب میدم چون بحث خوبیه

موفق باشید

ای کاش عظمت در نگاه تو باشد...
کاربران زیر به خاطر مطلب مفید شما از شما تشکر کرده اند

پاسخ:
8:24 PM - ۱۳۸۸ شنبه ۱۷ بهمن
daruosh
daruosh
پاسخ:

فرآیند ثبت دومین به چه صورته؟ سایت های ارائه دهنده خدمات میزبانی عملیات ثبت دامنه و چک کردن free بودن اون دامنه (whois) رو هم همونجا روی سایتشون انجام میدن.

daruosh

پاسخ:
11:21 PM - ۱۳۸۸ شنبه ۱۷ بهمن
administrator
administrator
پاسخ:

با سلام

مقاله زیر در مورد چک کردن دامنه است لطفا مطالعه کنید :

http://www.how2learnasp.net/article.aspx?code=f132d03a-bfa9-4f27-96ce-d7d20cca0ae1

برای ثبت دامنه ir داخل سایت Nic.ir عضو شوید و برای ثبت دامنه های خارجی directi.com یا onlinenic.com ، باید کارت اعتباری داشته باشید

کاربران زیر به خاطر مطلب مفید شما از شما تشکر کرده اند

پاسخ:
4:36 PM - ۱۳۸۸ يکشنبه ۱۸ بهمن
daruosh
daruosh
پاسخ:

رابط های مالی (نماینده) nik.ir چه نقشی دارند؟تا اونجایی که من متوجه شدم ثبت دامنه ir و پرداخت هزینه رو میشه روی همون  nik انجام داد. چه نیازی به درخواست ثبت دامنه روی سایت هایی مثل رادکام و ... هست؟

اگه ممکنه در مورد فرآیند انتقال دامنه هم توضیح بدین. وقتی درخواست انتقال دامنه داده میشه این شرکت ها چه کاری انجام میدن؟

daruosh

پاسخ:
12:39 AM - ۱۳۸۸ دوشنبه ۱۹ بهمن
administrator
administrator
پاسخ:

سلام

هزینه پرداخت از طریق رابط های مالی صادر می شود بسیار ارزان تر برای شما تمام خواهد شد

مورد دوم هم داخل سایت Nic.ir توضیح داده شده

پاسخ به مبحث
موضوع :
متن :
تصویر امنیتی :  

کاربران آنلاین

www.How2LearnASP.NET