صفحه اول قوانین انجمن عضویت جستجو آرشیو مباحث آخرین مباحث

پیدا کردن موقعیت مکانی کاربران !
7:09 PM - ۱۳۸۸ دوشنبه ۲۱ دي
profnami
profnami
پیدا کردن موقعیت مکانی کاربران !

سلام
امروز که داشتم تو اینترنت میگشتم یه لینک جالب پیدا کردم تو مقاله ی مرتبط با اون لینک نوشته بود : پیدا کردن مکان بازدیدکنندگان وب سایت بصورت اتوماتیک توسط جاوا اسکریپت و Google APIs .

قبلا شنیده بودم که میشه بوسیله ی WEB Service ها این کار رو کرد . اما اکثر این وب سرویس ها راگان نیستند . ( شاید هم باشند و ما خبر نداشته باشیم ! ) . در هر صورت تو این مقاله نوشته بود که ما برای بدست آوردن رایگان یک Google API Key ثبت نام کنیم که من هر چی سعی و تلاش کردم نشد که نشد . فکر کنم در راستای تحریمات صورت گرفته علیه ایران این مورد هم اضافه شده . اما خوب داخل همین لینک من یه مثال پیدا کردم و از همون Google API Key درون مثال استفاده کردم . ملاحضه شد که این Google API Key جواب داد . و نتیجه حاصل شد که تحریمات گوگل علیه ایران بی ثمر است (شما هم استفاده کنید .البته نمیدونم واسه شما جواب میده یا نه! ) !
اما خود مثال:

بسیار ساده :

<div id="Main">
    <script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi?key=ABQIAAAAp04yNttlQq-7b4aZI_jL5hQYPm-xtd00hTQOC0OXpAMO40FHAxQMnH50uBbWoKVHwgpklyirDEregg"></script>
    <script type="text/javascript">
		    if(google.loader.ClientLocation)
		    {
			    visitor_lat = google.loader.ClientLocation.latitude;
			    visitor_lon = google.loader.ClientLocation.longitude;
			    visitor_city = google.loader.ClientLocation.address.city;
			    visitor_region = google.loader.ClientLocation.address.region;
			    visitor_country = google.loader.ClientLocation.address.country;
			    visitor_countrycode = google.loader.ClientLocation.address.country_code;
			    document.getElementById('Main').innerHTML = '<p>Lat/Lon: ' + visitor_lat + ' / ' + visitor_lon + '</p><p>Location: ' + visitor_city + ', ' + visitor_region + ', ' + visitor_country + ' (' + visitor_countrycode + ')</p>';
		    }
		    else
		    {
			    document.getElementById('Main').innerHTML = '<p>موقعیت پیدا نشد!</p>';
		    }
	</script>

</div>

امیدوارم لذت ببرید (هر چند موقعیت من رو که الان در غرب کشور و ارومیه به سر میبرم اشتباه نشون داد و من رو در یزد نشون داد . اما باز هم دیدنش خالی از لطف نیست) .

راستی لینک مثال اصلی رو من در قسمت پروژه های آماده ی خارجی میزارم .....

Enjoy!

علاقه ي شديد قلبي روحي رواني به توسعه ي وب دارم !

پاسخ به مبحث
موضوع :
متن :
تصویر امنیتی :  

کاربران آنلاین

www.How2LearnASP.NET