صفحه اول قوانین انجمن عضویت جستجو آرشیو مباحث آخرین مباحث

مشکل در گرید ویو
10:23 AM - ۱۳۸۸ دوشنبه ۹ آذر
mosi
mosi
مشکل در گرید ویو

من یه مشکلی در گرید ویو دارم و خیلی داره ازیتم میکنه خیلی هم کارم واجبه

توی گرید ویو یه command fild گذاشتم به نام ارجاع ینی می خام اون سطر رو انتقال بده صفحه بعد کدش رو نوشتم ینی اون سطر رو با command Argument بدست میارم و تو پایگاه داده ذخیره می کنم در جدولی به نام temp و در صفحه بعد می خونم و در یهگرید دیگه نشون می دم.

تعداد page گرید صفحه اولم 5 تا گذاشتم و بقیه اش Page Indexing میشه اما مشکل من اینجاست که وقتی که روی صفحه 2 کلیلک می کنم بجای اینکه گرید ویو عوض بشه و بقیه گرید ر نشون بده میره به صفحه ارجاع ینی کد داخل on Row Command اجرا میشه .

در حالیه من تو ایونت PageIndexChanging نوشتم بره New page ینی انجوری

PageIndexChanging=NewPageIndex;

ولی همون ایونت On Row Command اجرا میشه کلافه شدم

براي ياد گرفتن هيچگاه دير نيست

پاسخ:
5:51 PM - ۱۳۸۸ دوشنبه ۹ آذر
administrator
administrator
پاسخ:

دوست عزیزم ، شما بازهم کار قبلی خود را تکرار کردید ، لطفا برای هر سوال تاپیک جداگانه (مثل همین الان) باز نمایید

در متن سوال از جملات خیلی واجبه ، خیلی گیرم ، توروخدا کمک کنید و... استفاده نکنید ، اینجا هر کس در حد توان بدون چشم داشتی به شما کمک خواهد کرد و به زودی شما هم به دیگران کمک می کنید .

کافیه در رویداد OnRowCommand یک If قرار دهید (بنده در تاپیک قبلی این را گفته بودم) که برای هر عملیاتی اجرا نشود

این را بدانید که هر Command ی در Gridview مانند (عوض شدن ایندکس صفحه ، مرتب کردن ، و...) باعث فراخوانی رویداد فوق خواهد شد بنابراین شما باید از یک If یا Switch برای کار خود استفاده کنید

احتمالا شما قبلا برای انجام عملیات Delete یا Update از این رویداد استفاده کرده بودید ، طیق عرایض قبلی بنده یک If قرار دهید :

if (e.CommandName=="update")
{

}

ای کاش عظمت در نگاه تو باشد...
کاربران زیر به خاطر مطلب مفید شما از شما تشکر کرده اند

پاسخ به مبحث
موضوع :
متن :
تصویر امنیتی :  

کاربران آنلاین

www.How2LearnASP.NET